مضرات دستگاه گیت بازرسی فلزیاب


مضرات دستگاه گیت بازرسی چیست

گیت فلزیاب‌ ابزارهای مهمی هستند که در صنعت بازرسی بدنی و امنیت استفاده می‌شوند. این دستگاه‌ها توانایی تشخیص و تمایز بین اشیاء فلزی را دارا هستند و در بسیاری از حوزه‌ها مانند امنیت هواپیماها، بازرسی امتعاضی و بازرسی امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گیت فلزیاب بازرسی بدنی، که به عنوان Walk-Through Metal Detector شناخته می‌شود، دستگاهی است که افراد از میان آن عبور می‌کنند. در صورت وجود اشیاء فلزی، چه کوچک و چه بزرگ، این دستگاه با صدای هشدار و نور، آن را اعلام می‌کند. این گیت‌ها در واقع نسخه‌ای پیشرفته‌تر از راکت‌های بازرسی دستی به شمار می‌روند.

فلزیاب از قوانینی استفاده می کند که توسط یک فیزیکدان اسکاتلندی به نام جیمز کلرک ماکسول (1831-1879) توصیف شده است. او کشف کرد که مغناطیس و الکتریسیته به هم مرتبط هستند. نمونه ای از این رابطه، سیم پیچی از سیم مسی است که دور یک میخ فلزی پیچیده شده است. هنگامی که جریان به سیم پیچ اعمال می شود، میخ فلزی مغناطیسی می شود.

هنگامی که یک پالس الکتریکی از طریق یک سیم پیچ ارسال می شود، یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند. هنگامی که میدان به یک جسم فلزی برخورد می کند، به عقب منعکس می شود و با استفاده از سیم پیچ دیگری قابل تشخیص است. اندازه و زمان پالس شناسایی شده برای تعیین اندازه و موقعیت جسم استفاده می شود.

با این حال، همانطور که در هر فناوری دیگری نیز صدق می‌کند، استفاده نادرست یا ناصحیح از گیت فلزیاب‌ها ممکن است به برخی مشکلات و مضرات منجر شود. در این مقاله، به بررسی اینکه مضرات دستگاه گیت بازرسی فلزیاب به بدن هم وجود دارد یا خیر خواهیم پرداخت.

مضرات دستگاه گیت بازرسی فلزیاب


مقاله مربوط به (دور زدن راکت بازرسی بدنی) را مطالعه نمائید


کاربردهای اصلی گیت فلزیاب در مکان‌های مختلف

هر کسی که با هواپیما سفر کرده است احتمالاً از یک فلزیاب عبوری عبور کرده است. از این وسایل امنیتی در مدارس، رویدادهای ورزشی، ادارات دولتی و کنسرت ها نیز استفاده شده است. آنها بخشی از یک سیستم امنیتی کامل هستند که شامل دوربین ها، کنترل دسترسی درب و سیستم های صفحه بندی اضطراری است.فلزیاب ها موثر و ایمن هستند.

  • فرودگاه‌ها: جلوگیری از ورود اشیاء خطرناک نظیر چاقو و اسلحه
  • دادگاه‌ها و زندان‌ها: تأمین امنیت داخلی و جلوگیری از قاچاق اقلام ممنوعه
  • ورود به مکان‌های عمومی و شلوغ: مانند استادیوم‌ها، کنسرت‌ها و نمایشگاه‌ها
  • ادارات دولتی و نظامی: نظارت دقیق بر ورود پرسنل و مراجعین

گیت فلزیاب‌ قابلیت تشخیص فلزات را دارند، اما در برخی موارد ممکن است به نتایج ناصحیح منجر شوند. عواملی مانند تداخلات الکترومغناطیسی، اشیاء فلزی کوچک و غیره می‌توانند باعث تشخیص نادرست یا اشتباهات در نتایج گیت فلزیاب شوند. این مسئله می‌تواند باعث ایجاد اشتباهات در فرایند بازرسی بدنی شود و در نتیجه، ممکن است منجر به تخلفات جدی شود.

مضرات دستگاه گیت بازرسی

انجمن فیزیک سلامت یک برگه اطلاعاتی در مورد مضرات دستگاه گیت بازرسی نوشت که می‌گفت: «اگرچه میدان‌های مغناطیسی ایجاد شده توسط فلزیاب‌ها نوعی تشعشع هستند، تشعشعی که دستگاه ساطع می‌کند غیریونیزه‌کننده است و آسیب بیولوژیکی ایجاد نمی‌کند.

بنابراین، حتی قرار گرفتن مکرر در معرض فلزیاب ها هیچ خطر تشعشع مرتبطی ندارد. با در نظر گرفتن این موضوع، فلزیاب های فرودگاهی روشی بسیار موثر و ایمن برای برقراری امنیت در فرودگاه ها، مدارس و مشاغل ارائه می دهند.

در خصوص مضرات دستگاه گیت بازرسی اطلاعات بیشتری در گوگل وجود دارد.


مقاله مربوط به (گیت بازرسی فرودگاه) را مطالعه نمائید


خرید گیت فلزیاب بازرسی بدنی

98 Moment

گیت فلزیاب 18 زون

99

گیت فلزیاب 33 زون

88

گیت فلزیاب 45 زون


مقاله مربوط به (راکت بازرسی بدنی کنکور) را مطالعه نمائید


آیا مضرات دستگاه گیت بازرسی با عبور کردن، بر بدن تأثیر می گذارد؟

گیت بازرسی بدنی شما را در معرض پرتوهای یونیزان مانند اشعه ایکس قرار نمی دهند. گیت فلزیاب با ایجاد میدان های مغناطیسی با شدت کم که از یک طرف  به طرف دیگر عبور می کنند، کار می کنند.

اگر جسم فلزی از میدان مغناطیسی عبور کند، میدان مغناطیسی میدان دوم را در جسم فلزی ایجاد می کند. از آنجایی که میدان دوم تخریب میدان اول است، آشکارساز تغییر را حس می کند و زنگ هشدار می دهد.

میدان های مغناطیسی شکلی از تابش هستند، اما به آنها تابش “غیر یون ساز” می گویند. این بدان معناست که میدان مغناطیسی تشعشعات مخرب اضافی مانند پرتوهای یونیزان (مانند اشعه ایکس) تولید نمی کند.

میدان های مغناطیسی زیر یک قدرت مشخص، ایمن در نظر گرفته می شوند زیرا هیچ آسیب بیولوژیکی به افراد وارد نمی کنند. برای مرجع، MRI (تصویربرداری تشدید مغناطیسی) ایمن در نظر گرفته می شود و از قدرت میدان مغناطیسی بسیار بالاتری نسبت به فلزیاب ها استفاده می کند.

به طور خلاصه، میدان مغناطیسی ایجاد شده در فلزیاب به دلیل خاصیت غیر یونیزه کردن آن، حتی تحت اسکن معمولی و یا مکرر، آسیبی به افراد وارد نخواهد کرد.


مقاله مربوط به (راکت بازرسی بدنی کنکور) را مطالعه نمائید


راکت بازرسی بدنی

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

5 × یک =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.