دستگاه حضور و غیاب sface
در این قسمت به آموزش دستگاه حضور و غیاب sface قسمت اول پرداخته و اطلاعاتی را در اختیار مشتریان عزیز می گذاریم.
این دستگاه حضور و غیاب دارای قابلیت چهره – اثرانگشت – کارت بوده و نیز دارای باطری داخلی می باشد .{اطلاعات بیشتر}
صفحه اصلی
هنگامی که دستگاه را روشن می نمائید چند لحظه صبر کنین تا برنامه دستگاه لود شده و صفحه نمایش دستگاه روشن شود در ابتدا با این صفحه روبرو خواهید شد
نکته:
همانطور که در عکس زیر می بینید با زدن بر روی صفحه دستگاه منوی زیر نمایش داده می شود که بر روی آن کلید های عملیاتی مشخص گردیده است.همیشه این نکته را توجه کنین که برای ورود و خروج روزمره از این کلیدها استفاده نکنین و بیشتر برای مرخصی و ماموریت ساعتی مورد استفاده قرار گیرد.
روند کار به این صورت می باشد که با زدن بر روی دکمه مرخصی و ایستادن در جلوی دستگاه جهت تشخیص چهره و یا اثر انگشت اقدام نمائید و بعد از پایان مدت مرخصی فقط انگشت یا چهره خود را ثبت کنین.
نوع تائیدیه ثبت
شما میتوانید نوع ثبت را خودتان به راحتی تغییر دهید و مشخص کنین که دستگاه حضور و غیاب فقط چهره کارت اثر انگشت رمز و یا حالت ترکیبی اینها باشد و یا اینکه برای هر فرد یک نوع تائیدیه در نظر بگیرید.
تائید به وسیله اثر انگشت
وقتی که دستگاه حضور و غیاب sface را در حالت تائید فقط به وسیله اثر انگشت قرار میدهید به مراتب چهره و سایر آپشن ها از کار افتاده و فقط از طریق اثر انگشت شناسایی انجام می گردد. در صورت روشن شدن دوربین دستگاه شناسایی چهره صورت نمی گیرد.
ادامه دارد………